[rev_slider fiscaal]

Bergwerf: partner voor fiscale aangelegenheden en subsidies

“ Leuker kunnen wij het niet maken”, zo begint de slagzin van de Belastingdienst. De bekende blauwe enveloppen vliegen elke ondernemer om de oren. Voor velen is het zelfs steeds weer spannend, wat de inhoud nu weer is. Inderdaad, de fiscus en het betalen van belasting of juist het voorkomen ervan verdient de aandacht van iedere ondernemer. En is menig onderwerp van gesprek.

Het begint met het juist interpreteren van de wet en de regelgeving. En met het voeren van een goede en overzichtelijke administratie/boekhouding. De laatste jaren wordt er door de Belastingdienst meer gelet op het juist toepassen van de administratieve bepalingen.

Bergwerf Partner b.v. helpt u bij al deze problemen. Uiteraard blijft u zelf verantwoordelijk, maar wij nemen veel zorg uit handen. Wij zorgen voor BTW aangiften en aansluitingen, de aangifte vennootschapsbelasting, letten op de mogelijkheden van fiscale voorzieningen enz.

Ook voor subsidies zijn er wellicht mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bergwerf Partner b.v. kent de mogelijkheden voor de aanvraag, eventueel met behulp van subsidiologen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen binnen 24 uur een offerte op maat doen terugsturen.

Offerteformulier

  Uw naam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Telefoon

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht